Projekt Career Booster predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Kroz program Career Boostera sudionici će imati priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci će prezentirati svoja poduzeća i mogućnosti zapošljavanja, a sudionici će imati priliku rješavati njihove poslovne slučajeve. Također, institucije, organizacije i udruge predstaviti će projekte/programe/mjere te mogućnosti usavršavanja namijenjene mladim osobama. Održat će se i brojna predavanja, radionice i paneli iz područja financija, marketinga, managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva i dr.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.