Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje na 5. izdanju natjecanja Regional Case Study (RCS). Natjecatelji će imati priliku rješavati poslovne slučajeve uspješnih kompanija iz različitih djelatnosti.

Sudjelovati mogu studenti svih sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i veleučilišta) te mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Za prijavu dovoljno je poslati životopis na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 19. prosinca 2017. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku prijava sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati.

Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na You tube kanalu Start-Up udruge.

Prošlogodišnja natjecateljica Dorotea Travalja, koja je zaposlena u vodećoj IT kompaniji Infobip, ističe da “RCS omogućava rješavanje stvarnih slučajeva, te potiče razvoj kreativnosti i razmišljanja o potrebama tržišta". Napominje da je zahvaljujući sudjelovanju u RCS-u po završetku studiranja dobila mogućnost zapošljavanja u struci u navedenoj kompaniji.

Uspješne priče natjecatelja koji su se putem RCS-a zaposlili u međunarodno uspješnim kompanijama Infobip, Uniline i dr. možete pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge. Više informacija o prijavama i tijeku natjecanja nalaze se na web stranicama udruge i facebook stranici natjecanja.