Career Booster u Zadru održati će se od 5.-7. travnja 2017. godine na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti.

Sudionici će imati priliku priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja i rješavati njihove case studye. Uspješni pojedinci iz različitih područja podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje i novinarstva.

Na Career Booster dolaze poznati govornici i predavači - Tomislav Fain, osnivač agencije Terra Travel, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Martina Oljača (LIDL), Ana Teskera i Maja Šepetavec, osnivačice pivovare Brlog, Martina Knežević, voditeljica marketinga Turisthotela, Nenad Vertovšek, Anamarija Portada, voditeljica Arsenala, tvrtka Ilirija d.d., Šime Vučetić i brojni drugi...U sklopu Career Boostera predstaviti će se brojne tvrtke poput Lidla,Turisthotela, Terra travel, Boutique hostel forum, Solane Nin, Arsenala, Vir turizma pri čemu će Lidl održati i radionicu S faksa na posao.

Career Booster je do sada održan u 5 gradova, pri čemu je sudjelovalo 1300 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku.

Kroz program Career Boostera sudionici će imati priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci će prezentirati svoja poduzeća i mogućnosti zapošljavanja, a sudionici će imati priliku rješavati njihove poslovne slučajeve. Također, institucije, organizacije i udruge predstaviti će projekte/programe/mjere te mogućnosti usavršavanja namijenjene mladim osobama. Održat će se i brojna predavanja, radionice i paneli iz područja financija, marketinga, managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva i dr.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Više informacija o projektu i načinu prijave za Career Booster Zadar nalazi se na linku.