Career Booster održati će se od 29.-31. svibnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Sudionici će imati priliku priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja i rješavati 4 mini case studya. Uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici...) podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje i novinarstva.

Kroz program Career Boostera sudionici će imati priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Na Career Booster dolaze poznati govornici i predavači - Nada Kaurin (ENTG), Marijan Palić (COTRUGLI Business School), Arsen Šolić (KK Cedevita), Aleks Curać Šarić (stand up komičar), Vladimir Benić (Posao na dlanu), Tomislav Pancirov, Gordana Frgačić, Alan Balen (Football fest), Davor Debrecin, Bruno Filipović (svinaweb), a uskoro objavljujemo i nove predavače. U sklopu speed datinga i predstavljanja kompanija predstaviti će se brojni poslodavci poput LIDL-a, koji će ujedno održati i radionicu "S faksa na posao".

Career Booster je do sada održan u 6 gradova, pri čemu je sudjelovalo 1350 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku. .

U projektu mogu sudjelovati studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Više informacija o projektu i načinu prijave za Career Booster Zagreb nalazi se na linku.