U Zagreb dolaze poznati govornici i predavači – Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (CEO Uniline), Ingrid Divković, poznata književnica i blogerica, Alis Marić (Čitaj knjigu), Božo Skoko (Millenium promocija), Tomislav Perko (putopisac), Krešimir Dvorski (CEO Nextbike), Elvira Mlivić Budeš (CEO Filaks), Adnan Mehmedović-Medo (CEO Fresh Island), Marko Lončar (Fitness trener) i mnogi drugi...

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh).

Paralelno sa glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (financije, marketing, IT, prodaja, event management NLP, lifestyle, fitness, PR i dr.).

Više informacija o konferenciji i predavačima pratite na web stranicama konferencije, pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pratite na facebook stranicama. Promotivnu cijenu ulaznica za konferenciju u Zagrebu možete iskoristiti do 19.10., a dostupne su preko linka.

U dosadašnje četiri warm-up konferencije (Rijeka, Pula, Osijek, Zadar) sudjelovalo je 1.050 sudionika, 99 predavača i održana 31 radionica. Neki od dosadašnjih govornika i predavača bili su: Miljenko Vaić (Nestle), Ivo Usmiani (JGL), R. Michael Anderson, Andrey Shtylenko, Nikola Žinić, Hermes Arriaga, Davor Jurkotić, Andrea Andrassy, Frano Ridjan, Bruno Šimleša, Ingrid Divković, Krešimir Mišak, Jan Kerekeš, Damir Kedžo i dr. Govori se mogu pogledati na You Tube stranici konferencije.