Career Booster održati će se od 26.-27. svibnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Sudionici će imati priliku priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja i rješavati 3 mini case studya. Uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici...) podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, manadžmenta, organizacije događaja i novinarstva.

Kroz program Career Boostera sudionici će imati priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Na Career Booster dolaze poznati govornici i predavači: Boris Rauš (Bamboo Lab), Ivan Grgić (Adverta), Bela Ikotić (OSC), Vice Božić (GoAds) Bruno Bušić (Bamboo Lab), Gordan Šestić...U sklopu speed datinga i predstavljanja kompanija predstaviti će se brojni poslodavci.

Career Booster je do sada održan u 6 gradova, pri čemu je sudjelovalo 1350 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Više informacija o projektu i načinu prijave za Career Booster Osijeku nalazi se na linku.