Tri dana Career Boostera bila su kombinacija učenja, networkinga i dobre zabave. Najveći dojam među sudionicima ostavile su inspirativne priče Marije Mažar i Gorana Vrabeca.

Odličan uvid u najvnovije svjetske trendove u marketingu dao je Goran Čandrlić. Sudionike je bez daha ostavila radionica Matea Jurčića i Artema Dushkina o vizualnoj umjetnosti.

Veliko zanimanje sudionika izazvalo je predstavljanje Valamara i mogućnosti za rad u ovoj kompaniji. Pravi natjecateljski duh vladao je prilikom rješavanja case studyija od Nivaga i ZTCa. Civilni i obrazovni sektor na konferenciji predstavljale su udruge i organizacije STEPRI, Pariter, SMART.

Organizator Career Boostera u Rijeci bili su Start-Up udruga, Ekonomski fakultet i Centar za karijere EFRI. Career Booster održan je u šest gradova u Hrvatskoj, pri čemu je sudjelovalo preko 2.000 sudionika. Nakon Rijeke, slijede izdanja u još šest gradova u Hrvatskoj, a potom su predviđena gostovanja u većim gradovima JI Europe.