Vodeći poslodavac u turizmu nudi priliku za pripravništvo i građenje karijere na atraktivnim poslovima u hotelskom sektoru. Valamar je najbrže rastuća turistička kompanija u Hrvatskoj. Njihov cilj je razvijati i kontinuirano usavršavati svoje ljudske potencijale, na kojima se temelji rast i razvoj kompanije.

Ako želiš započeti graditi svoju karijeru u korporaciji u kojoj su gosti i zaposlenici na prvom mjestu, imaš ambicije, ali ti manjka iskustva, ovo bi mogla biti prava prilika za tebe. Za mjesto rada Poreč i Dubrovnik, s početkom pripravništva od 01.06.2018. traži se nekoliko izvršitelja za slijedeće pozicije:

1. Pripravnik u hotelskim operacijama (m/ž) – više izvršitelja

2. Pripravnik u korporativnim službama: marketing i destinacijski menadžment, upravljanje kvalitetom usluge, ljudski potencijali (m/ž) – više izvršitelja

Za navedena radna mjesta traže se kandidati slijedećeg profila:

•           VSS ekonomskog, turističkog, društvenog ili srodnog usmjerenja
  •           Težnja izvrsnosti i postignuću
  •           Želja za radom u poticajnom i dinamičnom okruženju
  •           Napredno znanje engleskog jezika i još jednog svjetskog jezika
  •           Napredno znanje MS Office alata
  •           Aktivno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

Kako se prijaviti?

Potencijalni kandidati mogu se prijaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom za koje radno mjesto se prijavljuju. Rok za prijave je 12.04.2018.

Za dodatna pitanja vezano za ovaj natječaj na raspolaganju je sektor ljudskih potencijala na telefonskom broju: +385 52 408 032 ili e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..