Tijekom dosadašnjih projekata udruge našem radu priključili su se mnogi poduzetnici i kompanije:

• kao mentori polaznicima naših brojnih edukacija,
  • kao poslodavci koji traže mlade i ambiciozne zaposlenike,
  • kao primjeri dobre prakse koji su drugima motivacija i inspiracija

Inspire Me konferencija koja se održala u Zagrebu u studenom 2017. godine bila je projekt koji je do tada okupio najveći broj studenata, poduzetnika i kompanija na jednom mjestu. Kroz njihovu interakciju dogovorile su se mnoge suradnje, razmijenili kontakti, ideje i poslovni savjeti. Upravo to, i odličan feedback sudionika konferencije potaknuo nas je da razmislimo da li i kako možemo iskoristiti naše iskustvo i veze kako bi prvenstveno pomogli poduzetnicima i ponudili im ono što im treba. Iz tog pitanja uskoro se izrodila ideja o poslovnom klubu.

Poslovni klub Starter

Starter je poslovni klub koji okuplja poduzetnike i sve one koji to žele postati radi međusobne pomoći, poslovne suradnje i razmjene iskustava. Koncept kluba proizlazi iz uvjerenja da je svakom članu za uspješno poslovanje potrebno konstantno učenje i usavršavanje, motivacija, razmjena iskustava i potpora ostalih članova, promocija te održavanje poslovnih kontakata s ostalim dionicima poslovnog sektora. Tako je poslovni klub najviše orijentiran poduzetnicima, ali i poduzetnicima početnicima, kompanijama, osobama koje žele postati poduzetnici i pojedincima koje zanima osobni i profesionalni rast i razvoj te umrežavanje s perspektivnim osobama i poduzećima.

Pogodnosti za članove

Fokus poslovnog kluba je na umrežavanju i povezivanju poduzeća različitih djelatnosti i profesionalaca iz različitih područja s ciljem ostvarivanja suradnji. Aktivnosti umrežavanja vezane su uz postojeće projekte udruge kao što su Inspire Me konferencija i brojni drugi postojeći i novi projekti. Osim toga, članovi će biti pozvani da sudjeluju u Starter meetup-ovima i drugim događajima koji će okupljati poduzetnike i mlade, a održavat će se u Puli, Rijeci, Zagrebu, Zadru, Osijeku i Varaždinu.
Starter edukacije jesu ciljane edukacije namijenjene stjecanju stručnih znanja iz različitih područja koje će održavati profesionalci iz prakse, a sudjelovanje u edukacijama za članove kluba bit će besplatno ili uz popust. Članovi imaju mogućnost promocije online putem portala, web stranice i ostalih web platformi udruge te offline na eventima poslovnog kluba. Kako je većina projekata udruge usmjerena mladim i ambicioznim osobama s ciljem poticanja njihovog razvoja karijere i zapošljavanja, članovi kluba imaju i mogućnost putem tih projekata komunicirati svoje potrebe za zaposlenicima i tražiti potencijalne zaposlenike, praktikante, ali i volontere.

Članovi

Članstvo je prilagođeno potrebama poduzetnika početnika, odnosno pojedincima koji žele postati poduzetnici, freelancerima i studentima, iskusnog poduzetnika i kompanija koji imaju različite potrebe u svom poslovanju. Stoga se ponuda pogodnosti ovisno o vrsti članstva razlikuje i osim navedenih pogodnosti, za pojedine kategorije dostupne su dodatne pogodnosti kao što su business helpdesk – stručno savjetovanje za poduzetnike početnike, sudjelovanje u speed datingu sa zaposlenicima – za kompanije koje traže velik broj zaposlenika i mnoge druge.

Aktivnosti kluba financirat će se putem članarina koje vrijede na godišnjoj razini, a koje se kreću od 500 kn do 3.000 kn, ovisno o kategoriji članstva. Za članove pridružene u periodu do 30.06.2018. godine, članarina vrijedi do 31.12.2019. godine. Za sva dodatna pitanja pozvani ste obratiti se putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..