Ako želiš "ispeći" zvanje i proširiti znanje u kreativnom i dinamičnom radnom okruženju, voliš putovati i raditi s mladima, možda tražimo tebe, a ti tražiš baš nas!

U potrazi smo za proširenjem tima, a tražimo suradnika za izradu projekata! Ako ti se sviđa to što vidiš, čitaj dalje i javi nam se!

UVJETI NATJEČAJA

Primamo jednu osobu na stručno osposobljavanje na radno mjesto suradnik/ica za izradu projekata.

Radno mjesto obuhvaća slijedeća zaduženja: sudjelovanje u provedbi projekata udruge, pisanje projekata za EU i nacionalne natječaje, koordinacija volontera, promocija projekata (vođenje web stranice i društvenih mreža, pisanje i slanje medijskih priopćenja), financijsko praćenje projekata, sudjelovanje na konferencijama

Mjesto rada: Pula

Tražena razina obrazovanja: VSS

Vrsta zaposlenja: stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

U obzir dolaze kandidati s manje od 12 mjeseci radnog iskustva u zvanju za koje su se obrazovali

Kandidati trebaju biti zainteresirani za rad sa srednjoškolcima, studentima i mladim nezaposlenim osobama.

Kandidati trebaju biti spremni na samostalan rad.

Molbu i životopis uz obveznu naznaku „Prijava za radno mjesto suradnik/ica za izradu projekata“ potrebno je najkasnije do 26.08.2018. poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Natječaj je otvoren do 26.08.2018.