Na najvećoj Inspire Me konferenciji do sada, koja se održava u zagrebačkoj City Plazi 16. studenog održat će se specijalni networking program za one koji traže posao i poslodavce: Speed dating powered by CareerCentar.

Speed dating program konferencije namijenjen je sudionicima konferencije koji traže priliku za studentskim poslom, praksom, pripravništvom ili zaposlenjem, a sudjelovati mogu svi sudionici konferencije sa studentskom, regularnom i VIP ulaznicom. Na speed datingu  moći ćeš iskoristiti priliku za razgovor s najpoželjnijim poslodavcima iz različitih industrija i preskočiti redovni postupak objave natječanja, znojenja oko zamolbe, čekanja povratne informacije i na koncu nekoliko krugova testiranja kako bi dobili priliku za intervju.

Za mali sneak peak, navodimo nekoliko poslodavaca kojima ćeš se moći predstaviti na Inspire Me konferenciji: Samsung, Poslovna Inteligencija, Istralandia, KPMG, Pevec i brojni drugi.

Prijave za poslodavce su otvorene!

Tražimo poželjne poslodavce koji se raduju pojačanju svog tima, novim osobama s novim idejama koje su spremne uhvatiti se u koštac s njihovim poslovnim izazovima i svojim idejama i rješenjima unaprijediti njihovo poslovanje. Prijave poslodavaca otvorene su do 31. listopada. Svi zainteresirani poslodavci mogu se javiti putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dobiti više informacija.

Kako ti možeš sudjelovati u speed datingu?

Prijaviti se za sudjelovanje možeš već danas, tako da pošalješ svoj CV na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom “prijava za speed dating”. Popis poslodavaca poslat ćemo ti po isteku roka za prijave, a ti ćeš odabrati one koje želiš upoznati. Kako bi speed dating bio što produktivniji i učinkovitiji, poslat ćemo ti i profesionalne upute kako se što bolje prezentirati poslodavcu u ograničenom vremenu. Speed dating powered by CareerCentar održat će se na konferenciji, u networking sesiji. Tamo ćeš dobiti svojih 5 minuta za osvojiti poslodavca svojih snova, a moći ćeš iskoristiti i neformalnu atmosferu konferencije za nekoliko dodatnih minuta da ostaviš dojam.

CareerCentar – profesionalni partner za razvoj vaše karijere

CareerCentar je napredna digitalna platforma za efikasno provođenje procesa zapošljavanja, namijenjena tvrtkama svih veličina. CareerCentar pomaže tvrtkama prilagoditi proces zapošljavanja digitalnom dobu.

S druge strane, CareerCentar korisnicima omogućuje sadržaj bitan za donošenje odluka pri odabiru obrazovanja, karijere i profesionalnog razvoja. Pronaći tvrtku i posao po mjeri vlastitih interesa i ambicija te aktivno upravljati svojom karijerom možete upravo na CareerCentru!

Pogledaj što te sve očekuje na konferenciji: https://bit.ly/2PJQnnP i osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme: https://goo.gl/2CkSgk.