Pokreni karijeru

POKRENI KARIJERU

Jedan od važnijih ciljeva Start-Up udruge je povezivanje istaknutih i ambicioznih mladih pojedinaca sa uspješnim poslodavcima. Sudjelujući u projektima koje provodimo poput Regional Case Study (RCS), Career Booster, ITC, Start Me Up, kao i volontirajući u udruzi, značajan broj mladih osoba zaposlen je u međunarodno uspješne kompanije. Kako bi napravili korak dalje u tome, i još bolje povezali studente i mlade sa uspješnim poslodavcima kreirali smo bazu u koju se možeš besplatno registrirati i priložiti vlastiti životopis.

KAKO SVE FUNKCIONIRA?

Prilikom registracije ostaviti ćeš kontakt podatke, detalje o fakultetskom obrazovanju, tvoja područja interesa i priložiti vlastiti životopis. Svi životopisi biti će dostupni na uvid kompanijama koje sudjeluju u projektima udruge tokom cijele godine kako bi među njima pronašle svoje buduće zaposlenike. Osim toga, registrirani korisnici putem maila dobivati će ponude za prakse, pripravništvo, sezonske poslove, poslove u struci, rad u inozemstvu i dr.

TKO SE MOŽE SVE REGISTRIRATI?

Registrirati se mogu studenti različitih usmjerenja (ekonomija, IT, tehničke znanosti i dr.) svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta), kao i mlade osobe sa VSS i VŠS do 30 godina.

KAKO SE MOGU REGISTRIRATI?

Registraciju možeš izvršiti na slijedećem linku i ona je u potpunosti BESPLATNA. Prilikom registracije ostaviti ćeš kontakt podatke, detalje o fakultetskom obrazovanju, tvoja područja interesa i priložiti vlastiti životopis. Nakon završetka registracije bazi ćeš moći pristuputi nakon odobrenja administratora. Kad uneseš svoje podatke po prvi put, oni će biti spremljeni u bazu, a ti ćeš u svakom trenutku imati pristup korisničkim imenom i lozinkom kako bih imao mogućnost korigiranja ili nadopunjavanja kontakt podataka, područja interesa, životopisa i sl.