Projekt „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Career Booster u Puli održat će se od 13.-15. prosinca 2017. (u satnici od 16-20h) na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" i Politehnici Pula.

Na Career Booster dolaze poznati govornici i predavači: Goran Vrabec (Volim ljuto), Sanja Šijanec (BAT), Maja Tužilović, Ivana Visković (Zagrebačka banka), Tanja Miličić (Pula Film Festival), Marko Bolković (Visualia Festival), Denis Zembo, Valter Roša, Paolo Zenzerović, Marijana Dabo Percan, Branko Orbanić, Alnea Božić, Antonela Gregorović, Ana Bolobicchio, Valentina Štokovac, Marko Tominić, Goran Žgrabljić, Branimir Ružojčić, Miško Macolić Tomiči...

Brojni poslodavci poput Zagrebačke banke, British American Tobacco, Infobipa, Amfiteatra, Volim ljuto, PFF predstavit će mogućnosti za praksu, zapošljavanje, a sudionici će moći rješavati njihova 4 mini case studye. Uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...) podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje, novinarstva i dr.

Sudionici će biti u mogućnosti steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno.

Career Booster održan je do sada u 6 gradova u Hrvatskoj, a sudjelovalo je 1350 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku.

AKTIVNOSTI

Predstavljanje kompanija - poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, IT, turizam, prodaja i dr.) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, selekcijske postupke, sezonske poslove, otvorena radna mjesta, mogućnosti za praksu i pripravništvo i dr.

Mini case study - sudionici će imati priliku rješavati poslovne slučajeve kompanija iz različitih djelatnosti. Poslovni slučajevi rješavaju se unutar 1h 30min., a najbolji timovi dobivaju priznanje.

Radionice - održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, event managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva, prodaje, novinarstva i dr.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

- Studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.)

- Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Prijava za sudjelovanje u Career Boosteru se izvršava ispunjavanjem obrasca na linku, a prijaviti se može najkasnije do 12. prosinca do 23:59h.

Svi sudionici koji budu sudjelovali u min. jednom (kompletan program) od dva dana projekta dobiti će e-certifikat o sudjelovanju u projektu.

Napomena: Sudionici koji žele u sklopu projekta sudjelovati i u speed datingu sa željenim poslodavcima, osim prijave ispunjavanjem obrasca obavezni su poslati i životopis na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko žele da životopis bude dostupan poslodavcima na uvid i nakon završetka projekta, trebaju priložiti životopis i u bazu na sljedećem linku.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te pratite web stranice Start-Up udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i facebook stranicu projekta Career Booster.