Projekt „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Career Booster u Rijeci održat će se od 06.-08. ožujka 2018. (u satnici od 16-20h) na Ekonomskom fakultetu.

Na Career Booster dolaze poznati predavači: Goran Vrabec, direktor Volim ljuto, Hrvoje Škurla, vlasnik agencije Pink moon, Maja Vratarić, Grizli komunikacije, Ozrern Burić, suvlasnik B.I.D. grupe, Bruno Glavan, vlasnik Nivaga, Marija Mažar, pokretačica bloga Stilueta, Katarina Toković, voditelj prodaje u Oktal Pharmi, Željka Budić, centar manager ZTC-a. U sklopu speed datinga predstaviti će se brojni poslodavci poput Valamara, Styria, Nivaga, Grizli komunikacija...

Uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...) podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje, novinarstva i dr.

Sudionici će biti u mogućnosti steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno.

Career Booster održan je do sada u 6 gradova u Hrvatskoj, a sudjelovalo je 1.500 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku.

AKTIVNOSTI

Predstavljanje kompanija - poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, IT, turizam, prodaja i dr.) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, selekcijske postupke, sezonske poslove, otvorena radna mjesta, mogućnosti za praksu i pripravništvo i dr.

Mini case study - sudionici će imati priliku rješavati poslovne slučajeve kompanija iz različitih djelatnosti. Poslovni slučajevi rješavaju se unutar 1h 30min., a najbolji timovi dobivaju priznanje.

Radionice - održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, event managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva, prodaje, novinarstva i dr.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

- Studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.)

- Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Prijava za sudjelovanje u Career Boosteru se izvršava ispunjavanjem obrasca na linku, a prijaviti se može najkasnije do 05. ožujka do 23:59h.

Svi sudionici koji budu sudjelovali u min. jednom (kompletan program) od dva dana projekta dobiti će e-certifikat o sudjelovanju u projektu.

Napomena: Sudionici koji žele u sklopu projekta sudjelovati i u speed datingu sa željenim poslodavcima, osim prijave ispunjavanjem obrasca obavezni su poslati i životopis na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko žele da životopis bude dostupan poslodavcima na uvid i nakon završetka projekta, trebaju priložiti životopis i u bazu na sljedećem linku.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te pratite web stranice Start-Up udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i facebook stranicu projekta Career Booster.