Projekt Start-Up udruge „Istrian Tourism Competition (ITC)“ predstavlja jedinstveno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (case-ova) poduzeća i JLRS (gradova i općina) iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

4. izdanje natjecanja ITC održati će se tijekom svibnja i lipnja 2017. godine.

Partneri prezentiraju poslovne slučajeve iz svog poslovanja, a iste rješavaju timovi studenata i mladih sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj. Za svaki poslovni slučaj proglašavaju se najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade.

Istrian Tourism Competition (ITC) se održava na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli, a u natjecanju mogu sudjelovati studenti različitih usmjerenja sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Koprivnica). Natjecatelji nisu obvezni ni za jednu aktivnost natjecanja dolaziti u Pulu, a odabir poslovnih slučajeva i formiranje timova obavlja se on-line.

Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a nagradni fond iznosi 10.000kn.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

U natjecanju mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

- Studenti različitih usmjerenja svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta)
- Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu dovoljno je poslati životopis na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije 28. svibnja 2017. do 23:59h. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku prijava sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati.

Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučaje, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge. Nakon toga, predstavnici partnera stoje na raspolaganju natjecateljima za sva pitanja kod rješavanja poslovnih slučajeva (upiti se postavljaju e-mailom ili telefonski).

Napomena: Životopisi će tijekom trajanja cijelog projekta biti dostupni partnerima i sponzorima natjecanja na uvid u cilju eventualnog zapošljavanja sudionika natjecanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te pratite web stranice Start-Up udruge i facebook stranicu natjecanja IstrianTourism Competition