Postani dio tima predstavlja regrutacijski proces u kojem se uključuju novi članovi i volonteri u kreiranje i provedbu projekata udruge.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

·        Studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području RH i inozemstvu.

·         Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

ZAŠTO SE PRIJAVITI?

·         stjecanje praktičnih znanja iz različitih područja (npr. financije, marketing, IT, dizajn, project management, multimedija...)

·         mogućnost usavršavanja (sudjelovanje na različitim edukacijama i odlazak na nacionalne i međunarodne konferencije)

·         networking (upoznavanje i umrežavanje sa poslodavcima i kolegama iz različitih struka)

·         potvrda volontiranja (volonterske knjižice)

·         edukacija

·         druženje startupovaca (teambuilding Start-Up udruge)

NAČIN PRIJAVE

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 31. svibnja 2017. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti putem skype-a.

DODATNE INFORMACIJE

Volonteri će postati dio jednog od pet timova: Projekti, Financije, Marketing, IT, Dizajn, Multimedija, PR. Popis timova nalazi se na: Provjeri kojem se timu želiš priključiti na linku: Timovi