Postani dio tima predstavlja regrutacijski proces u kojem se uključuju novi članovi u kreiranje i provedbu projekata udruge.

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih različitih struka i usmjerenja. Od osnivanja udruge realizirano je 12 projekata u kojima je sudjelovalo preko 5.000 studenata i mladih u 6 gradova u Hrvatskoj. Udruga ima 100 članova i 50-ak volontera, od kojih su većina mladi i studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Puli, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Koprivnici, Dubrovniku...Neki od najpoznatijih projekata jesu Career Booster, Inspire Me konferencija, Regional Case Study, Start Me Up...

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

·      Studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području RH i inozemstvu.

·         Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

ZAŠTO SE PRIJAVITI?

·         Stjecanje praktičnih znanja iz različitih područja (npr. financije, marketing, IT, dizajn, project management, multimedija...)

·         Mogućnost usavršavanja (sudjelovanje na različitim edukacijama i odlazak na nacionalne i međunarodne konferencije)

·         Networking (upoznavanje i umrežavanje sa poslodavcima i kolegama iz različitih struka)

·         Potvrda volontiranja (volonterske knjižice)

·         Edukacija iz različitih područja (npr. pisanje EU projekata)

·         Druženje startupovaca - teambuilding Start-Up udruge. Pogledaj kako to izgleda: https://bit.ly/2GLFX1F

NAČIN PRIJAVE

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prijava za dio tima“ najkasnije do 05. lipnja 2018. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti putem skype-a.

DODATNE INFORMACIJE

Volonteri će postati dio jednog od osam timova: Projekti, Financije, Marketing, IT, Dizajn, Multimedija, PR, Suradnje. Popis timova nalazi se na: Provjeri kojem se timu želiš priključiti na linku: Timovi