Projekt Start-Up udruge „Regional Case Study (RCS)“ predstavlja nacionalno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (case-ovima) kompanija iz različitih djelatnosti. 5. izdanje natjecanja RCS održat će se tijekom prosinca i siječnja 2018. godine.

Na otvorenju natjecanja kompanije će predstaviti poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će prezentacije kompanija pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge.

Kompanije prezentiraju poslovne slučajeve iz svog poslovanja, a iste rješavaju timovi studenata i mladih sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Pula, Zadar, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica). Sudjelovanje u svim aktivnostima RCS-a je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 20.000kn.

U dosadašnjim izdanjima sudjelovao je oko 1.000 mladih iz cijele Hrvatske različitih struka i usmjerenja (ekonomija, informatika, tehničke znanosti, matematika, dizajn, novinarstvo...). Natjecanje su do sada podržale Zagrebačka banka, Adris Grupa, OTP banka, Jadransko osiguranje, Uniline, Infobip, Valamar, Maistra, Rockwool, Heidelberg Cement Group, Convergent Media Group (CMG)...

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

U natjecanju mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

- Studenti svih Sveučilišta ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta)

- Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu dovoljno je poslati životopis na mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije 11. prosinca 2017. do 23:59h. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati poduzeće čiji će poslovni slučaj rješavati.

Na otvorenju natjecanja poduzeća će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će prezentacije poduzeća pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge.

Napomena: Životopisi će tijekom trajanja cijelog projekta biti dostupni partnerima i sponzorima natjecanja na uvid u cilju eventualnog zapošljavanja sudionika natjecanja.

Ukoliko žele da životopis bude dostupan poslodavcima na uvid i nakon završetka projekta, mogu priložiti životopis i u bazu na sljedećem linku.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite web stranice udruge: www.startup-udruga.hr i facebook stranicu natjecanja Regional Case Study.