Projekt Start-Up udruge „Regional Case Study (RCS)“ predstavlja nacionalno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (case-ovima) kompanija iz različitih djelatnosti. 4. izdanje natjecanja RCS održati će se tijekom studenog i prosinca 2016. godine.

Poduzeća prezentiraju poslovne slučajeve iz svog poslovanja, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj. Za svaki poslovni slučaj proglašavaju se najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade. Sudjelovanje u svim aktivnostima RCS-a je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 12.000 kn.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

U natjecanju mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

-  Studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta)

-  Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu dovoljno je poslati životopis na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije u nedjelju, 13. studenog 2016. do 23:59h. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati poduzeće čiji će poslovni slučaj rješavati.

Na otvorenju natjecanja poduzeća će prezentirati poslovne slučajvee, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će prezentacije poduzeća pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge.

Napomena: Životopisi će tijekom trajanja cijelog projekta biti dostupni partnerima i sponzorima natjecanja na uvid u cilju eventualnog zapošljavanja sudionika natjecanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te pratite web stranice START-UP udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i facebook stranicu natjecanja Regional Case Study.