Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena, a okuplja mlade, poduzetnike, profesionalce, potporne i obrazovne institucije, organizacije te jednostavno sve one željne inspiracije i motivacije.

Inspirativni govori i radionice

Inspire Me u Rijeci održat će se 12. travnja (10-18h) na Ekonomskom fakultetu. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 27. ožujka, a dostupne su preko linka.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, znanstvenika i dr., koji će podijeliti ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Organizatori najavljuju brojna uspješna imena koja će vas inspirirati na riječkom izdanju konferencije. Dosad su najavili slijedeće govornike i predavače: Krešimir Macan, naš najpoznatiji PRovac, Ivan Birkić, direktor Zagrebačke banke, Ivana Matić, CEO Women in Adria, Frano Ridjan, najotkačeniji voditelj u Hrvatskoj, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Deniz Zembo, prvi hrvatski Masterchef i zločesto dijete kuhinje, Jan Bolić, književnik, Adriano Požarić, CEO Info Lab Mediji, Dejan Nemčić, poznati humanitarac,  Filip Đerke, znanstvenik…

Osim inspirativnih govora, održat će se i 8 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT…

Sudionike očekuje i ekskluzivna radionica iz područja fitnessa i prehrane u kojoj će uz pomoć jednog od naših najpoznatijih fitness trenera Marka Lončara, imati priliku napraviti svoj plan vježbanja i prehrane.

Najveći networking na Kvarneru ikad!

U sklopu konferencije u Rijeci održati će se jedna prava poslastica – najveći networking program održan na Kvarneru koji će okupiti 100 poduzetnika i onih koji to žele postati.

Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, eko biznis, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Osim poduzetnika sudjelovati će i kompanije, potporne i obrazovne institucije, organizacije…

Prijave za networking otvorene su do 05. travnja (ili do popunjavanja kapaciteta), a sudjelovanje je moguće uz business kotizaciju koje su dostupne preko linka.

Nakon isteka prijava biti će objavljen popis sudionika po industrijama kako bi sudionici mogli unaprijed ugovoriti sastanke.

Speed dating poslodavaca

U sklopu konferencije biti će održan i veliki speed dating s poslodavcima. Odlična je ovo prilika za studente i sve koji su u potrazi za poslom da se na neformalan način upoznaju i predstave potencijalnim poslodavcima iz različitih djelatnosti.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicamaEarly bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 27. ožujka, a dostupne su preko linka.

O konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova (Zagreb, Rijeka, Osijek, Pula, Zadar), a sudjelovalo je 4.500 sudionika i 195 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Krešimir Macan, Nikola Žinić, Rob Anderson, Sandro Mur, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković…Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.